M Depo / 4M³

Ana sayfa > Fiyatlarımız > M Depo / 4M³

M / 4M³ Fiyatımız : 2300 TL 1600 TL + KDV(%20)

Medıum Depomuz 4m3 hacime sahip olup;evinizde oldukça yer kaplayan sığdıramadığınız hobi eşyalarınız,kişisel değerli eşyalarınız,beyaz eşyalarınız,kolileriniz,evraklarınız,fazlalık olan bavullarınız,lastikleriniz,motorsikletiniz,bisikletiniz gibi eşyalarınızı güvenle saklayacağınız kişiye özel depodur.Evinize +1 oda açmak istiyorsanız Medıum depomuzu tercih edebilirsiniz.

Depomuzun Özellikleri:

  • Geniş Depo Alan: 4M³ depolama kapasitesiyle ile büyük ve hacimli eşyalarınızın için geniş bir alan sunar.
  • Güvenlik: Depolarımız 7/24 Güvenlik kameraları ile izlenmektedir.
  • Kolay Erişim: İhtiyaç duyduğunuzda eşyalarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Sigorta: Eşyalarınız, depolama süresi boyunca sigorta kapsamındadır.
  • Temiz ve Kuru Ortam: Eşyalarınızın zarar görmemesi için temiz ve kuru bir depolama ortamı sunuyoruz.

XL / 16M³ Depolama Hizmetimiz İçin

Siz Arkanıza Yaslanın, Gelelim, Kutulayalım, Depolayalım!

Neden M / 16M³ Depolama Hizmetimizi Tercih Etmelisiniz?

Eşyalarınızın güvenliği ve düzeni bizim önceliğimizdir. Büyük eşya ve mobilyalarınızı saklamak için geniş alan sunan M / 4M³ depolama hizmetimiz, hem bireysel hem de kurumsal müşterilerimiz için ideal bir çözümdür. Eşyalarınızı taşırken ve saklarken sağladığımız özen ve güvenlik ile size huzurlu bir depolama deneyimi sunuyoruz.

Depolama ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçin ve eşyalarınızın güvenle saklanmasını sağlayın!



Rating
4.9
115
yorumlar
Batula Lawan
Batula Lawan
2 gün önce
I had a fantastic experience with My Depo. They responded to my inquiry promptly and were incredibly nice and professional throughout our interaction. Their excellent service made my day, and I highly recommend My Depo because of the outstanding customer service provided. Thank you!
Daha fazla oku
Ev taşıma sürecinde depolama hizmeti ararken bulduğumuz bu firma ile çalışmak gerçekten harika bir deneyimdi! Yurtdışına taşınacağımiz için acil bir çözüme ihtiyacımiz vardı, bu süreçte ellerinden geleni yaptılar. İşlerini ne kadar ciddiye aldıklarını Enes Bey ile olan ilk telefon görüşmesinde hissettik. Telefonda her türlü detayı verdiği için ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz. İletişimleri son derece açık ve her zaman ulaşılabilirlerdi, bu da beni gerçekten memnun etti. Sözleştiğimiz gün ve saatte gelip yalnızca 2-3 saat içerisinde eşyalarım paketlenmiş ve araca yüklenmişti bile. Hızlı, dikkatli ve profesyonel bir hizmet sundular. Profesyonel ve nazik hizmetleri sayesinde eşyalarım güvenli ellerde. Kendilerine teşekkür ederim ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Daha fazla oku
FS Kenar
FS Kenar
15 gün önce
Çok ilgili, saygılı ve güvenilir bir firma. Gönül rahatlığıyla eşyalarınızı teslim edebilirsiniz.
Selim Bostan
Selim Bostan
22 gün önce
Enes Bey'e ve MYDEPO ailesine çok teşekkür ediyoruz. Eşim ile birlikte evimizi taşımak için kendileriyle iletişime geçtik ve son derece şeffaf olarak bizi bilgilendirip depolarına çağırdılar ve herşeyi gösterip detaylıca bilgilendirdiler. Biz sorunumuzu çözdük ve hizmet almaktan vazgeçtik ancak bugün tekrar hizmet alacak olsak kesinlikle mydepoyu tercih ederiz. Hiç düşünmeden güvenebilirsiniz. Teşekkürler Enes Bey ve MyDepo ailesi :)
Daha fazla oku
Hasan Aygün
Hasan Aygün
1 ay önce
Memnun kaldım, ne konuşulduysa onu yerine getirdiler. Gereken her neyse onu yaptılar, saygıda kusur yok, gelen arkadaşlarda malzeme ve esyaları temizce streçleyip görevlerini yaptılar. Artı dıger fırmalara göre gayet makul bı fıyat my depo.
Daha fazla oku
Nil Tuglu
Nil Tuglu
1 ay önce
Mydepo ile 4-5 yil boyunca esyalarimi depoladim, ahsap mobilyadan beyaz esyaya kadar farkli turde esyalarim vardi, yillar boyu biraktigimiz gibi korunmustu. Verdikleri hizmet, iletisimleri, nezaketleri her zaman cok iyiydi :) Tesekkur ederiz!
Daha fazla oku
İ. Avar
İ. Avar
2 ay önce
Gerek nakliye gerek depolama işlemlerinden çok memnun kaldim..Iyi ki bu firmayı bulmuşum.. Teşekkürler..
Daha fazla oku
Baris Putun
Baris Putun
2 ay önce
Depolama ve nakliye tüm süreç çok rahat hallettik. Harika bir hizmet sunuldu çok teşekkür ederiz, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Daha fazla oku
Armagan KIRMIZI
Armagan KIRMIZI
2 ay önce
My depo çalışanlarına özellikle Enes Bey e ve nakliye firmasına çok teşekkürler. Dedikleri saatte gelip tüm eşyaları özenle paketledikten sonra My Depo alanına sevkiyatı sorunsuz gerçekleşti. Vardığımızda kişisel depolarımız kullanıma hazırdı. Sizler çayınızı yudumlarken tüm eşyalarınız güvenle depolanıyor. Saklama alanı tertemiz, tüm depo havalandırmalı ve çok düzenli. Kesinlikle işlerini layığı ile yapan güvenilenilir bir firna.
Daha fazla oku
Merve Akbuğa
Merve Akbuğa
2 ay önce
Mydepoyu depo arayışımız sürecinde google üzerinden yorumlarına bakarak aradım ve Enes Bey tüm süreçle ilgili çok detaylı bilgilendirme yaptı ve her konuda çok yardımcı oldu. Nakliye firmasından tutun depoya kadar çok iyi bir süreç geçirdik. Aklıma takılan tüm konuları rahatlıkla sorabildim ve her defasında aynı nezaketle dönüş yaptı. Müşteri memnuniyeti konusu en önemsediğim noktadır bunun için teşekkür ederim. Ayrıca deponun bu kadar büyük ve temiz olacağını düşünmemiştim. Konteynerlar da aynı şekilde özenli malzeme ve tertemizdi. Biz 3 ay için anlaştık. 3 ay sonunda tekrar yorumumu güncelleyeceğim.
Daha fazla oku
Depolama hizmeti ararken bulduğum bu firma ile çalışmak gerçekten harika bir deneyimdi! Yurtdışına taşınacağım için acil bir çözüme ihtiyacım vardı, bu süreçte ellerinden geleni yaptılar. İşlerini ne kadar ciddiye aldıklarını Enes Bey ile olan ilk telefon görüşmesinde hissettim. Telefonda dahi her türlü detayı verdiği için ayrıca teşekkür ederim. İletişimleri son derece açık ve her zaman ulaşılabilirlerdi, bu da beni gerçekten memnun etti. Sözleştiğimiz gün ve saatte gelip yalnızca 2-3 saat içerisinde eşyalarım paketlenmiş ve araca yüklenmişti bile. Hızlı, dikkatli ve profesyonel bir hizmet sundular. Profesyonel ve nazik hizmetleri sayesinde eşyalarım güvenli ellerde. Kendilerine teşekkür ederim ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!
Daha fazla oku
Aras Gögce
Aras Gögce
2 ay önce
Tüm süreç planlandığı şekilde ilerledi. Firma yetkilileri çözüm odaklıydı. Taşım ekipleri planlanan saatte adreste oldular ve eşyaları ambalajlayıp dikkatlice taşıdılar. Depo düzenliydi. Tavsiye ederim.
Daha fazla oku
Free Google Reviews widget